30.7.2020 17:18
Kiekko-Nikkarit - Joukkueet ja ryhmät

Vierumäellä opiskeleva Ammattikorkeakoulun jääkiekkovalmennuksen opiskelija työharjoitteluun Kiekko-Nikkareihin!

Jääkiekkovalmennuksen Ammattikorkeakouluopiskelija Eujin Yap suorittaa opintoihin liittyvän työharjoittelunsa kaudella 2020-2021 Kiekko-Nikkareissa sekä HYRIssä.

Eujin on vuonna -86 syntynyt Malesiasta kotoisin oleva valmentaja, joka toimi viime kaudella valmentajana HIFK:n 2006 syntyneiden joukkueessa. Eujin on toiminut valmentajana mm. Pohjola leirillä, Finnhockey School kiekkoleireillä sekä lukuisilla kansainvälisen jääkiekkoliiton kehitysleireillä. Jääkiekon valmennuksesta Eujin omaa lähes 10 vuoden kokemuksen. Pelaajana Eujin on edustanut Malesian maajoukkuetta ja hän on toiminut Malesian maajoukkueen kapteenina. Koulutuksensa ja kokemuksensa kautta Eujin omaa hyvät tiedot ja taidot psykologian ja fysiologian osa-alueilta urheilijoiden ja jääkiekkoilijoiden pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Eujin toimii tulevalla kaudella HYRI U18 joukkueen valmennusryhmässä ja toimii myös seuran leireillä ja iltapäiväjäillä valmentajana mahdollisuuksien mukaan. Virallisesti Eujin aloittaa työharjoittelunsa maanantaina 3.8.

Kiekko-Nikkarit ja HYRI toivottaa Eujinin tervetulleeksi seuraan!