26.10.2017 11:56
Kiekko-Nikkarit

Kiekko-Nikkarit ry:n Kiekkokoulukummiksi kaudelle 2017-2018

Hei,

Kiekko-Nikkarit hakee kummeja ilmaisen kiekkokoulun toiminnan tukemiseen. Kauden 2016-2017 kiekkokoulun kulut pystyttiin kattamaan täysin kummitoiminnalla. Tämä on aivan mahtava asia ja se on täysin kummien ansiota. Suuri kiitos siitä kummeille!

Kaudella 2017-2018 Kiekko-Nikkarit jatkaa ilmaisen kiekkokoulun toteuttamista ja tarjoaa kaikille lapsille mahdollisuuden kokeilla jääkiekon pelaamista ilmaiseksi järjestämällä kiekkokoulun jossa ei ole osallistumismaksua.
Ilmaisen kiekkokoulun järjestäminen ei ole mahdollista ilman ympäröivän yhteisön tukea. Seura tarjoaakin yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille mahdollisuuden tukea kiekkokouluun ilmoittautuvia lapsia antamalla mahdollisuuden lähteä kiekkokoulun kummiksi.

Osallistuminen kummitoimintaan on yksinkertaista. Yritys, yhdistys tai yksityishenkilö valitsee rahasumman, jolla haluaa tukea kiekkokoulua. Esimerkiksi jos kiekkokouluun ilmoittautuu 100 lasta ja joku taho tukee kiekkokoulua 50 eurolla on tuki yhtä lasta kohden 0,50 euroa. Kaikkien kummien tiedot julkaistaan Kiekko-Nikkareiden verkkosivuilla. Lisäksi kummit saavat henkilökohtaisen kummidiplomin sekä nimensä kummitauluun jäähallin kahvioon.

Kummiksi voit liittyä klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä linkin sivulta löytyvän kummilomakkeen.

http://www.kiekko-nikkarit.fi/kiekkokoulukummit-2017/

Kiitos!

ystävällisin terveisin,

Antti Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Kiekko-Nikkarit ry
antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi
040 590 7197